OVER ONS 

Vera Verhoeven (drs.)

Coach en trainer

Ik heb met een achtergrond van verpleegkunde en sociale wetenschappen meer dan 30 jaar ervaring binnen organisaties in allerlei functies. Hierbij heb ik mij gericht op arbeid en organisatiepsychologie, transitie-management en coaching en training op persoonlijk leiderschap, communicatie en vitaliteit.

Mijn missie: iedereen inspireren en motiveren om te kiezen voor een bewust, eerlijk, positief, gezond en gelukkig leven, zowel in werk als privé. Door balans in emotionele, fysieke en mentale veerkracht in een gezond en positief lijf kunnen we met elkaar een grote bijdrage leveren aan onszelf, de ander en de wereld.

Persoonlijk ben ik altijd gefascineerd geweest door de mogelijkheid van mijn eigen lichaam en vooral mijn brein om zich steeds weer te herstellen na disbalans op lichamelijk en psychisch gebied. Op diverse manieren heb ik geleerd om deze balans positief te beïnvloeden en deze kennis en ingangen breng ik graag over op anderen. Deze passie heeft geleid tot een overtuigende visie in mij op het belang van vitaal leiderschap voor iedereen vanuit de invalshoek van balans 'mindset en body'.

Luc den Otter (BSc)

Coach

Door op jonge leeftijd actief bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling ben ik overtuigd geraakt van de belangrijke meerwaarde die bewustzijn over gedrag heeft voor mensen. Mijn missie is dan ook om mannen, vrouwen, jongeren en sporters te ondersteunen bij het creëren van een groter bewustzijn over hun eigen gedrag. Met als uiteindelijk streven om positiever, doelgerichter en proactief gedrag te stimuleren.

Door bijna mijn hele jeugd te hebben gevoetbald in de jeugd van ADO den Haag heb ik al vroeg ondervonden wat het is om constant gedisciplineerd te blijven en hoe druk van buitenaf en die ik mezelf oplegde invloed kon hebben op mijn prestaties. Daarnaast ben ik als sociale wetenschapper afgestudeerd in de richting organisatiewetenschappen omdat ik gefascineerd ben in de communicatie en de dynamiek tussen collega’s. Deze interesses hebben geleid tot een duidelijke visie omtrent persoonlijk leiderschap.

Als gecertificeerd life coach richt ik mij vooral op de mentale processen die mensen belemmeren.  Door het bewustzijn te vergroten, eigen doelen te stellen en concrete acties uit te voeren uit je comfortzone groeit het persoonlijk leiderschap en je succes in het leven.

Anke Korf

Trainer

Ik geef als ergotherapeut de training gezonde werkhouding bij Vitality-works. Ik vind het heel waardevol om deelnemers bewust te maken van het belang van een gezonde werkhouding en voldoende bewegen.

In 2000 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Limburg. Na mijn opleiding heb ik bij diverse organisaties aan de slag gegaan o.a. als technisch adviseur van hulpmiddelen, als ergotherapeut en als adviseur van de afdeling Wmo.